TA in teams en organisaties

> Werken in structuur en cultuur

De theorie en concepten uit Transactionele Analyse (TA) zijn uitermate geschikt om teams en organisaties te ondersteunen in hun ontwikkeling. Binnen TA is er een stroming ontstaan die zich specifiek richt op thema’s, die spelen bij de ontwikkeling van organisaties, en op de dynamiek van veranderingsprocessen binnen teams.

De ervaren trainers binnen het TA Intituut werken in organisaties en met teams aan:

  • procesbegeleiding
  • faciliteren van veranderingsprocessen
  • training van teams en groepen
  • uitvoeren van team- en individuele coaching
  • adviseren over de ontwikkeling van teams
  • consultancy voor teams en organisaties die willen veranderen

De trainers bij het TA Instituut zijn ieder gespecialiseerd in hun eigen werkveld binnen organisaties onder andere als trainer, consultant en supervisor.

De Werkstartcyclus is een uniek concept om medewerkers die aan de slag gaan in een nieuwe organisatie of in een nieuw team en de managers, die nieuwe medewerkers in hun team krijgen, te helpen dat proces snel en effectief te laten verlopen.

Want hoe land jij als nieuw teamlid gestructureerd in de organisatie; in je nieuwe functie, rol of taak zodat je je stevig daaraan kunt verbinden? En hoe begeleid je als manager je nieuwe medewerkers, zodat ze op degelijke wijze kunnen landen in hun functie, rol, taak of opdracht en snel goed inzetbaar zijn en taken effectief kunnen oppakken?

De Werkstartcyclus is er om je hierbij te ondersteunen. Dennis Vrooland en Patrick Odendaal hebben hun gezamenlijke kennis over Transactionele Analyse en over succesvolle werkmodellen uit de NLP gebundeld en van daaruit het de Werkstartcyclus samen ontworpen. In 7 fasen begeleidt het proces van de Werkstartcyclus de medewerker naar effectiviteit en naar een stevige verbinding met zijn functie, rol, taak of opdracht.

Meer weten? Neem contact op met Dennis:

dennis.vrooland@platafoundation.nl

Of maak direct een afspraak via het secretariaat: 06-23510556

We komen graag en keer langs voor een informeel gesprek, om uit te wisselen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.